​​Interieur- en kleuradvies | Dercorate With Passion

Heeft u zelf een goed idee?
Stuur het in!

info@decoratewithpassion.nl

Door middel van pakketten kunt u aan mij aangeven wat u van mij verwacht. Bij elk pakket staat aangegeven wat de gemiddelde duur is van een advies incl. uitwerkingstijd.

Kleuradvies: (± 1 uur)
Ik kom bij u thuis om de sfeer te proeven en met u te bespreken wat u graag zou willen terug zien in uw woning/ruimte. Aan de hand van dit gesprek werk ik een kleurenplan uit die ik u toestuur of ik kom het bij u thuis toelichten.

Interieuradvies (standaard): (± 2 uur)
Als u er niet uitkomt hoe u de ruimte ingericht wilt hebben of is het niet naar uw zin, kan ik d.m.v. een plattegrond een plan opzetten. Hierin wordt gekeken met de huidige meubels of er een andere oplossing mogelijk is. Het uitgewerkte plan met toelichting komt bij u terecht.

Interieuradvies (uitgebreid): ( ± 3 uur)
Mocht het zo zijn dat uw eigen meubelen niet meer gebruikt kunnen worden of u wilt een geheel nieuw interieur dan kan er gekozen worden voor dit pakket. Wat u kunt verwacht is hetzelfde als voor interieuradvies (standaard) alleen zal er nu dan ook een advies bij zitten voor aankoop van nieuwe meubelen en/of accessoires.

Wij werken met een uurtarief van € 68,95 incl. BTW.

  • Bij de tijdsduur indicatie word er uitgegaan van een woning tussen de 100 m² a 150 m². De tijdsduur is dan per ruimte aangegeven.
  • In ons interieuradvies kan er gekozen worden voor een meubel-, raamdecoratie-, en/of verlichtingsadvies.