​​Tv meubel | Dercorate With Passion

Heeft u zelf een goed idee?
Stuur het in!

info@decoratewithpassion.nl

Tv meubel

Laat u inspireren en maak er uw meubel van. Kies uw gewenste scharnieren, handvaten, kleur en afwerking. Zo is het dus ook mogelijk om meer te schilderen en minder gebruikt steigerhout toe te passen. Op deze manier kan de dvd speler, tv ontvanger of dvd’s er altijd in passen.

Nu ook de mogelijkheid om een mooie combinatie te maken met staal!

De afgebeelde modellen zijn er vanaf € 325,-.

Mail vrijblijvend voor een prijsopgave.

Uit deze categorie...

Tv meubel Nieuw-Lekkerland

Geplaatst op: 17-03-2018

Als je graag over de gehele lengte van de wand een tv meubel wilt hebben maar deze afmeting niet kan vinden dan is het fijn dat mensen bij ons uitkomen. Aan de hand van een goed...

Lees verder

Industrieel tv meubel Hoornaar

Geplaatst op: 20-02-2017

Industrieel tv meubel met metalen kubussen aan de zijkanten. Speciaal laag ontwerp zodat het mooi onder de vensterbanken zal komen.

Lees verder

Tv meubel Leewarden

Geplaatst op: 20-02-2017

Tv meubel met robuuste scharnieren. Het bovenblad en deurtjes zijn afgewerkt in een beits wat door de klant is uitgekozen.

Lees verder

Tv meubel Hardinxveld-Giessendam

Geplaatst op: 20-02-2017

Tv meubel op maat gemaakt en afgewerkt met white wash. In verband met de kleine beschikbare ruimte heeft de klant op deze manier alle ruimte optimaal benut.

Lees verder

Tv meubel en salontafel Voorschoten

Geplaatst op: 19-02-2017

Een industriële salontafel en tv meubel door de stalen kubussen aan de zijkant.

Lees verder

Tv meubel Alphen a/d Rijn

Geplaatst op: 25-12-2015

Lees verder

Salontafel en tv meubel Papendrecht

Geplaatst op: 08-07-2015

Een mooi geheel creeeren met je tv meubel en salontafel. Daar is deze opdracht een voorbeeld van. De apparatuur past goed in het vak in het tv meubel en de salontafel heeft veel...

Lees verder

Tv meubel Gorinchem

Geplaatst op: 08-07-2015

Bij dit tv meubel was het erg belangrijk dat hij mooi tussen de muur en de schouw paste. Dit paste wij dan ook precies toe in ons maatwerk. De afmetingen zijn 130x35x50cm.

Lees verder

Tv meubel en salontafel Papendrecht

Geplaatst op: 25-11-2014

Een op maat gemaakt tv meubel en salontafel afgestemd op de wensen van de klant. Veel opbergruimte in het tv meubel en onder de salontafel plek voor een mooie mand.

Lees verder

Tv meubel Papendrecht

Geplaatst op: 20-10-2014

Bij dit tv meubel is er voor gekozen om het gebruikte steigerhout af te lakken met een blanke lak. De klant heeft gekozen voor een zwart scharnier wat net weer wat anders doet met...

Lees verder

Tv meubel Lisse:

Geplaatst op: 28-07-2014

Dit tv meubel is 140 cm lang, 43 cm diep en 54 cm hoog. Na uitvoerig overleg met de klant is dit model geheel ontstaan naar hun wensen. De stereo moest er tussen passen en zo is...

Lees verder